Comunitate afaceri

Devino antreprenor!

De ce să alegi domeniul IT în 2019 și cum să începi ?

Următoarea mare curiozitate și, posibil, problemă este cum ajungi să lucrezi în acest domeniu atât de fructuos, de căutat, de sigur, de pe piața de muncă din România?

Detalii
Comunitate afaceri în domeniul IT software

O comunitate reprezintă acel conglomerat în care te poți simți inclus și sprijinit. O comunitate IT software are aceeași structură de bază, unde adăugăm și momentele vitale de networking și de brainstorming care pot ajuta un dezvoltator să crească și să-și dezvolte armonios anumite skills sau aptitudini în trend cu piața muncii pe segmentul IT.

Detalii
Cum poți găsi proiecte ca antreprenor?

Cere și ți se va da... dacă dai un search pe Google. Dincolo de glumă, motorul de căutare mult apreciat este un real instrument de ajutor atunci când ai nevoie să găsești rezolvare la un bug sau dacă ai nevoie să găsești noi proiecte antreprenoriale - comunitate afaceri

Detalii
Comunitate antreprenori în domeniul IT software

Legitimitatea unei afaceri în secolul XXI, secol profund digitalizat, marcat de viteză, evoluție și inovații disruptive, poate fi reprezentată și de crearea și menținerea unui website profesionist unde să îți prezinți ideea, afacerea, produsul sau serviciul.

Detalii
TOP